Υπηρεσίες Οπτικής Επικοινωνίας

Στόχος μας, να προτείνουμε λύσεις που φέρνουν αποτέλεσμα. Θέλουμε να είμαστε συμμέτοχοι στην επιτυχία σας!

Η Λιθογραφική ξεκίνησε την λειτουργία της πριν από 30 χρόνια ως ένα κλασικό τυπογραφείο.  Σήμερα, εκτός από το τμήμα γραφιστικής και σχεδιασμού ιστοσελίδων, διαθέτουμε και μία σύγχρονη εκτυπωτική μονάδα. Αυτό μας επιτρέπει να εκτυπώνουμε όλες μας τις εργασίες σε οικονομικές τιμές και με βέλτιστους χρόνους in-house. Έτσι μπορούμε και επιβλέπουμε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και εγγυόμαστε το καλύτερο ποιοτικά αποτέλεσμα.

Με την δημιουργία ενός πρωτότυπου και σύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να παραγγείλουν μια σειρά εκτυπώσιμων προϊόντων online.

Στη Λιθογραφική, έχουμε σαν στόχο να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις οπτικής επικοινωνίας σε επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους. Πιστεύουμε πως η σωστή προβολή της  Εταιρικής Ταυτότητας (Brand) μπορεί να συμβάλλει θετικά στην ανάπτυξη και κερδοφορία κάθε επιχείρησης,  ανεξάρτητα από το μέγεθος και το αντικείμενό της.

Η δημιουργικότητα, η συνέπεια, και η φροντίδα για την λεπτομέρεια μας δίνουν την δυνατότητα να συνεργαζόμαστε με κορυφαίες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Σε κάθε νέο Project που αναλαμβάνουμε αφιερώνουμε χρόνο. Θέλουμε να γνωρίσουμε καλά την επιχείρηση και τους ανθρώπους της, να καταλάβουμε τις ανάγκες της ώστε να προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις που χρειάζεται.

Εδώ στην Λιθογραφική, πιστεύουμε στην διαρκή εξέλιξη, γι αυτό και επενδύουμε στην εκπαίδευση αλλά και στην συνεχή αναβάθμιση του εξοπλισμού μας. Στόχος μας είναι πάντα να πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό μας ξεχωρίζει!

Μας εμπιστεύτονται